Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Και το όνομα αυτού www.seliani.netai.net

Καιρό τώρα αυτή η φωτογραφία μας προϊδεάζει ότι κάποιο έργο είναι σε εξέλιξη. Έργο που ίσως, όπως πολλά καθυστερούν, μα τελικά το είδαμε σήμερα το πρωί όταν ο server μας έδωσε το οριστικό οκ και μας φιλοξενεί.

www.seliani.netai.net
είναι το όνομα της νέας σελίδας του χωριού μας. Μια δουλειά που συγκεντρώνει την προσπάθεια όλων από το 2009, από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί αυτό εδώ το blog. Φυσικά από τη νέα σελίδα δεν θα μπορούσε να λείπει η παρούσα σελίδα. Μπορείτε να διαβάζετε εκεί όλες τις αναρτήσεις του blog. Δίνεται πλέον σε όλους η δυνατότητα να κάνουν άμεση αποστολή μηνυμάτων καθώς δίνεται η δυνατότητα ενώ είστε συνδεμένοι με το λογαριασμό σας στο facebook να κάνετε δημοσίευση του δικού σας μηνύματος. Υπάρχει σελίδα για ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, σελίδα για την ΙΣΤΟΡΙΑ του χωριού όπου περιέχονται οι βασικές πληροφορίες. Επίσης υπάρχει σελίδα για ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Το φωτογραφικό υλικό συγκεντρώθηκε σε μία παρουσίαση και μας δίνει τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε σε κάποιες ομορφιές του χωριού στη σελίδα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Τα βίντεο μας φυσικά που έχουν φτάσει περίπου τις 1300 προβολές έκαστο δεν μπορούσαν να απουσιάζουν.

Με 12500 προβολές της παρούσας σελίδας μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να δηλώσουμε. Το χωριό μας εξακολουθεί να έχει διαδικτυακή παρουσία ενώ όλο και περισσότεροι μαθαίνουν για το τόπο που τόσο αγαπάμε. Φυσικά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όπως για παράδειγμα μία live webcam από τη πλατεία ή live streaming, Το μελετούμε... Πιστεύουμε ότι με τη νέα σελίδα θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο να αναπτυχθεί η επικοινωνία μας έστω και αν δεν βρισκόμαστε κοντά.

Για μία ακόμη να ευχαριστήσουμε όσους συνεχίζουν να αναφέρουν τη σελίδα μας στο διαδίκτυο και στο facebook. Συμβάλουν ουσιαστικά στον κοινό στόχο. Την προβολή ενός από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Όχι γιατί είναι το χωριό μας αλλά γιατί έτσι πραγματικά είναι. Το κανάλι του μέλλοντος είναι το internet και σε αυτό εκπέμπουμε δυναμικά.

Το blog μας συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του και για μια ακόμη φορά περιμένουμε νέους Συγγραφείς να γίνουν μέλη στη παρέα μας. Σας περιμένουμε στη νέα μας σελίδα.

www.seliani.netai.net
Marmariotis Selianitis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου