Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Τέτοιο τοπίο δεν θα βρείς στην τσιμεντούπολη που ζεις.
Ψάχνεις μάταια να βρείς μια ψυχή να κυκλοφορεί, μία καμινάδα να καπνίζει. Φτάνει όμως το χιόνι που απέμεινε στο πάνω και κάτω μαχαλά να σου υπενθυμίζει ότι τέτοιο τοπίο δεν θα βρείς στην τσιμεντούπολη που ζεις.

Αναζητούμε καιρό μέσα απο αυτή τη σελίδα τον τρόπο να δούμε το χωριό όπως λίγα χρόνια πριν. Η εικόνα της Πρωτοχρονιάς με το άδειο χωριό μας επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι και τα χωριά μας θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα της κρίσης.Η απογραφή που γίνεται φέτος είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Καλό θα ήταν όσοι περισσότεροι μπορούσαμε να βρεθούμε στο χωριό. Είναι και αυτό μια βοήθεια για το τόπο μας.

Θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους όσους μέσα απο αναφορές τους στο διαδίκτυο προβάλουν το χωριό μας. Παρότι η σελίδα μας τελευταία δεν ανανεώνεται τόσο συχνά (πράγμα που θα αλλάξει) βλέπε Ελεύθερος χρόνος, η επισκεψιμότητα της συνεχώς αυξάνεται!!

Μια νέα σελίδα δημιουργήθηκε για τη Κολοκυθιά www.kolokythia.gr
Οι δημιουργοί είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την εξαιρετική δουλεία αλλά κυρίως για τη δυνατή φωνή που δίνουν στη Κολοκυθιά και στη δυτική ορεινή Φθιώτιδα.

Περιμένουμε τα μηνύματα σας, φωτογραφίες και βίντεο στο group μας στο facebook.
Να είστε όλοι καλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου