Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!




















Οι χαμηλές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές της χώρας και της Στερεάς είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, ενώ ο παγετός έχει δημιουργήσει αρκετές παγίδες στους δρόμους και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Απαραίτητο αξεσουάρ οι αλυσίδες, όπου κι΄αν πάτε εκτός εθνικού δικτύου, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι επαρχιακοί δρόμοι είναι ανοιχτοί μεν, σε αρκετά σημεία ωστόσο η κίνηση γίνεται μόνο με αλυσίδες. Η τροχαία συνιστά να μην τις ξεχνάμε γιατί θα ταλαιπωρηθούμε και θα ταλαιπωρήσουμε πολλούς άλλους, αν ακινητοποιηθεί το όχημά μας.

Δείτε παρακάτω που χρειάζονται αλυσίδες στη Στερεά, αλλά και στις άλλες περιοχές:

ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α. Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Επ. Ο. Υπάτης -Καπνοχώρι-Λύχνο-Καστανιά-Μεσοχώρι-Περιστέρι-Πύργος.
Επ. Ο. Λευκάδα-Γαρδίκι-Παλαιοχώρι-Πουγκάκια-Πλάτανος.
Επ. Ο. Δίλοφο-Περιβόλι-Μάρμαρα-Νικολίτσι-Κολοκυθιά-Αργυριά-Κυριακοχώρι.
Επ. Ο. Αμφίκλειας –Χ/Κ Παρνασσού.

apo lamiareport.gr

1 σχόλιο:

  1. Ξεκίνησε να χιονίζει και πάλι στη Δυτική Φθιώτιδα το Καρπενήσι και την Ευρυτανία...

    Η χιονόπτωση ξεκίνησε γύρω στις 22:00΄ και οι οδηγοί που θα κινηθούν στην εθνική οδό Λαμίας -Καρπενησίου θα χρειασθούν αλυσίδες, από το 55χλμ έως το 65χλμ, (από τον Τυμφρηστό μέχρι τη σήραγγα). Αλυσίδες επίσης θα χρειασθούν οι οδηγοί που θα κινηθούν και στο επαρχιακό δίκτυο της Ευρυτανίας, αλλά και της δυτικής Φθιώτιδας.

    Ειδικότερα τις πρωινές ώρες θα έχουμε παγετό και πολλές παγίδες στο δρόμο. Η κίνηση αύριο θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω επιστροφής των εξοδούχων των Χριστουγέννων.

    Η τροχαία θα είναι στους δρόμους, αλλά χρειάζεται και την συνεργασία των οδηγών για να μην υπάρξουν δυσάρεστα απρόοπτα. Καλό θα είναι όλοι οι οδηγοί να έχουν μαζί τους αλυσίδες και να ξέρουν να τις τοποθετούν, γιατί δεν αρκεί να τις δείχνουμε στην τροχαία για να περνάμε τα μπλόκα και όταν έρθει η ώρα να μην ξέρουμε να τις τοποθετούμε στο αυτοκίνητό μας...


    Απο lamiareport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή