Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ΜΑΡΜΑΡΑ 2009


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος στα Μάρμαρα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο η Αδελφότητα του χωριού μας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και φέτος. Εκτός από τους Μαρμαριώτες που έδωσαν το παρόν πολλοί ήταν και οι επισκέπτες μας από πολλά μέρη της χώρας. Επισκέπτης της σελίδας έστειλε το εξής μήνυμα

" Έμαθα για το χωριό σας από την ιστοσελίδα και αποφάσισα να έρθω να το γνωρίσω . Είναι από τα ομορφότερα που έχω δει. Έχει κάθε μέρα τόσο κόσμο; Όταν έφτασα στη κεντρική πλατεία του χωριού σας ,16 Αυγούστου ήταν, δεν έβρισκα να παρκάρω το αυτοκίνητο μου. Κάποιος κύριος από το μαγαζί μου υπέδειξε ένα σημείο. Το ψητό που φάγαμε το βράδυ θα το θυμάμαι! Εντύπωση μου έκανε ένας πιτσιρικάς με την σκαλιστή, κοντή γκλίτσα του μέχρι που διαπίστωσα ότι όλοι στο χωριό κυκλοφορούν με τη γκλίτσα τους. Νέοι και γέροι. Είναι παράδοση φαντάζομαι. Περάσαμε πολύ ωραία και σίγουρα θα ξαναέρθουμε."



Marmariotis Selianitis
:
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια . Ελπίζουμε να έρθετε σύντομα να σας ξεναγήσουμε σε όλες τις ομορφιές του χωριού μας. Το φετινό καλοκαίρι το χωριό ήταν και πάλι γεμάτο από κόσμο. Όντος μεγάλη κίνηση εκείνες τις ημέρες. Οι Μαρμαριώτες τηρούν τις παραδόσεις δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στη ζωή στο χωριό και φροντίζουν να το ομορφαίνουν όλο και περισσότερο.

Κλείνοντας να ευχηθούμε σε όλους τους Μαρμαριώτες, φίλους του χωριού μας και της σελίδας μας ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου